Coaching

De nadruk ligt op ervaren, voelen en doen


Tijdens de sessies ligt de nadruk op voelen en ervaren en doen in plaats van praten, waarbij ik me focus op het doorgronden van jouw belemmeringen. Daarbij speelt het hele systeem, waarin je leeft, een rol. Ik zie jou (de mens) als één geheel; het fysieke, psychische, emotionele en energetische deel zijn nauw verbonden. Ik richt me daarom op de oorzaak, de kern van een probleem of ziekte en niet het probleem zelf.


De oorzaak en de oplossing zijn meestal onbewust. De antwoorden zijn in jezelf te vinden. Integrale therapie betekent dat ik met een combinatie van therapeutische methodes werk, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Daardoor kan jij snel en effectief klachten loslaten. Integrale therapie is vergelijkbaar met de natuurgeneeskunde en andere alternatieve geneeswijzen.


Naast enkele sessies is het ook mogelijk om een coachingstraject aan te vragen. Voordeel van een traject is dat je nog diepere lagen in jezelf activeert en bewust wordt, zodat je nog meer  kan helen en zijn wie je wilt zijn. Een coachingstraject wordt soms vergoedt door je werkgever.

Integrale therapie: voor alle klachten 

 

Vermoeidheid, slapeloosheid, depressie, burn out, stress, angsten, fobieën, traumaverwerking, rouwverwerking, overgangsklachten, faalangst, onzekerheid, ADHD, ADD, PDD-NOS, ODD, concentratieproblemen, hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, buikpijn, hoofdpijn, migraine en maag- en darmklachten, eetproblemen, problemen met afvallen, niet zwanger kunnen worden, nagelbijten, wratten, tandenknarsen, woedeaanvallen, gebrek aan concentratie, zindelijkheidsproblemen, astmatische klachten, eczeem, allergieën, chronische pijnklachten, last van stemmen, vage klachten, zingevingsklachten, vol hoofd, prikkelbaar, negatieve gedachten of stemmingen. Vage en onbegrepen klachten, klachten waar je de vinger niet op kan leggen. Geen doel kunnen stellen, niets kunnen afmaken, relaties lopen steeds stuk, een gejaagd gevoel, spanning in je lichaam, knopen niet kunnen doorhakken of twijfelen over jezelf of de zin van het leven. De lijst kan eindeloos doorgaan. 

Tijdens de sessies stem ik af op jouw behoeften en pas ik technieken en methodieken toe, zoals:

 

 • NEI
 • EMDR
 • EE
 • EFT
 • NLP
 • Systemisch Werk
 • Kleurtherapie
 • Energiewerk
 • Reiki
 • Affirmaties
 • Aarde-oefeningen
 • Bloesemremedies

Ik vond het een heel bijzondere ervaring vorige week. En heel effectief. Ik slik al een aantal jaren medicijnen ivm mijn ADD, maar vanaf het moment dat ik bij jou wegreed, heb ik deze helemaal niet meer nodig gehad! Ik heb zoveel meer rust in mijn hoofd, en daar ben ik je heel dankbaar voor.


 Johanna, 38 jaar

In een keer, heb je meer bij losgemaakt dan jarenlange therapie bij verschillende psychologen. Dat ik dit niet eerder heb geweten! Dank je wel en tot de volgende keer. Ik heb weer hoop!TP

Lieve Jacqueline, dank je wel voor vandaag en dat is nog zacht uitgedrukt! Ik ben ergens aangekomen in mezelf waar ik wilde zijn en jij hebt me er naar toe geholpen. Dit is zo bijzonder. Het geeft me weer vertrouwen en ik kan groeien. Wauw, wat ben ik blij!


Lianne, 42 jaar

Lieve Jacqueline, ik wil je nog een keer bedanken voor onze geweldige sessie. Het heeft duidelijk weer een grote blokkade bij mij geopend. Ik voel nu na lange tijd weer: ik ben het waard!


Barbara, 39 jaar

Via mijn zoon heb jij ook mij geholpen... Wat een uur met jou kan doen! Ik vond het mooi om te zien hoe jij omgaat met "het" kind. De benadering, de uitleg en jouw uitstraling. Was fijn om naar te kijken!


Moeder van een 11 jarige zoon

Mijn dochter begrijpt zichzelf nu beter en weet nu hoe ze zich kan beschermen tegen prikkels van buitenaf. Nu, twee weken later zie ik een ander kind. Ze is weer vrijer en blij. Ik hoop dat heel veel kinderen en hun ouders van jou mogen genieten!


Lia, moeder van een 9 jarige dochter

Het gaat zo goed met Rik nadat hij bij jou is geweest! De nieuwe juf vroeg zich af wat er met Rik gebeurd was. Van de één op de andere dag had ze een "ander" kind in de klas. Alle problemen met boosheid en agressie waren als sneeuw voor de zon verdwenen. Als ik in de ogen kijk van mijn zoon, zie ik ook dat hij weer "terug is", hoe gek het ook klinkt. Dank je wel daarvoor.


Anne, moeder van Rik, 10 jaar

Wat ik fijn vond, was dat jij mij snapte. En ook fijn, dat ik nou geen hoofdpijn meer heb.


Lars, 11 jaar